سبد خرید0

معایب سینک گرانیتی (0 تا 100 سینک گرانیتی که قبل خرید لازمه بدونی)

شنبه 07 آبان 1401 4251 0

سینک گرانیتی محصولی زیبا و پر زرق و برق است که در فضای آشپزخانه شگفت انگیز به نظر می رسد. وقتی صحبت از سینک آشپزخانه به میان می آید، دوام و ظاهر زیبا در صدر فهرست موارد ضروری قرار می گیرند. سینک های گرانیتی می توانند در برابر استفاده های سنگین مقاومت کنند و افزودنی جذابی به آشپزخانه بدهند. برخلاف کانترهای گرانیتی که عموماً از 100 درصد گرانیت تشکیل شده اند، سینک های گرانیتی معمولاً  ترکیبی از سنگ طبیعی و رزین می باشند. این مخلوط حاوی تقریباً 80 درصد گرانیت و 20 درصد رزین اکریلیک است. این منجر به یک سینک گرانیتی کامپوزیتی می شود که زیبایی سنگ طبیعی و در عین حال ظاهری یکنواخت تر از سنگ تمام طبیعی را دارا می باشد. با این وجود هزینه سینک های گرانیتی نسبت به دیگر سینک ها بالاتر است زیرا به دلیل وزن سنگین برای نصب باید از نصاب های حرفه ای کمک بگیرید که این مورد از معایب سینک گرانیتی محسوب می شود.

 

 

سینک گرانیتی خوبه؟

سینک های گرانیتی با دوام و زیبا هستند اما معایبی نیز دارند. گرانیت مقاوم ترین ماده سینک در حال حاضر در بازار است. سینک های گرانیتی کامپوزیتی با کیفیت، تحت فشار بالا ساخته می شوند و همین ویژگی آنها را غیر متخلخل، بهداشتی و مقاوم در برابر حرارت، لکه و خراش می کند. برای تصمیم گیری در مورد اینکه آیا سینک گرانیتی انتخاب خوبی برای آشپزخانه شما است یا خیر، مزایا و معایب سینک گرانیتی زیر را در نظر داشته باشید.

 

 

معایب سینک ظرفشویی گرانیتی

 

مزایا و معایب سینک گرانیتی

 

مزایای سینک گرانیتی:

1. دوام و ماندگاری بالا

دوام سینک های گرانیتی فوق العاده است و شما بیشترین استحکامی که از یک سینک انتظار دارید را به همراه انعطاف پذیری جزئی به طور همزمان دریافت می کنید. این بدان معناست که شما یک سینک زیبا خواهید داشت که هیچ نگرانی در مورد شکستن ظروف خود در هنگام تماس آنها در سینک برای شستشو یا تمیز کردن نخواهید داشت. این ویژگی سینک گرانیتی یک مزیت در خانه های شلوغ است. آنها در برابر خراش، لکه و گرما مقاوم و نسبت به دیگر سینک های سرامیکی یا استیل ضد زنگ ناهموارتر هستند. بر خلاف گرانیت معمولی، سینک های گرانیتی کامپوزیت نیازی به آب بندی یا نگهداری پیشگیرانه دیگر ندارند.

 

 

2. ظاهری یکدست و یکنواخت

در حالی که یک کانتر تمام گرانیتی احتمالاً دارای تغییراتی در تمام مواد است، سینک گرانیتی کامپوزیت رزین، ظاهری یکدست و یکنواخت در سرتاسر آن دارد. رنگ یکسان در سراسر سینک می تواند ترکیب سینک را با سایر عناصر طراحی آشپزخانه آسان تر کند.

 

3. تنوع در اندازه، سبک و شکل

یکی دیگر از مزیت های سینک گرانیتی، تنوع ظاهری، رنگ و شکل آن است. سبک ظاهری این مدل سینک می تواند بسیار متنوع و متفاوت از یکدیگر باشد; زیرا سنگ های گرانیتی با ظاهرهای متفاوتی وجود دارند و بیشتر از اینکه یکسان باشند با یکدیگر تفاوت دارند. رنگ های سفید، مشکی، خاکستری و قهوه ای محبوب ترین رنگ های این محصول هستند. به‌لطف مواد ترکیبی دیگر می‌توان جلوه‌هایی متفاوت‌تر به رنگ این سینک‌ها بخشید، مانند خلق کردن رنگ‌های مات! آنها می توانند یک شکل کلاسیک یا یک شکل سفارشی، با یک یا دو کاسه، با یک آبچکان یا یک تخته برش داشته باشند.

 

4. غیر متخلخل، بهداشتی و مقاوم در برابر حرارت

سینک های گرانیتی کامپوزیتی غیر متخلخل و بسیار بهداشتی هستند، زیرا در داخل سینک های گرانیتی هیچ گوشه و سوراخی برای مخفی شدن باکتری ها وجود ندارد. مقاومت این سینک ها در برابر گرما بسیار بیشتر از سایر مواد است به طوری که حرارت را تا 535 درجه فارنهایت (معادل 280 درجه سانتیگراد) تحمل می کنند و به هیچ وجه تغییر رنگ نخواهند داد. البته باید در نظر داشت که برای طول عمر بیشتر بهتر است ظروف خیلی داغ روی آنها قرار ندهید.

 

5. تمیز کردن آسان (بدون نیاز به مواد شیمیایی)

این سینک ها به آسانی و تنها با کمی مایع ظرفشویی و آب گرم تمیز می شوند. هرگز از مواد شیمیای برای تمیز کردن سینک استفاده نکنید زیرا می تواند به آن آسیب بزند. برای تمیز کردن لکه های سخت تر، جوش شیرین را داخل سینک بپاشید، سرکه را اضافه کنید و به آرامی با یک اسفنج غیر ساینده بشویید.

 

 

6. ضدخط و خش و ضدلک بودن سینک گرانیتی ظرفشویی

یکی دیگر از مزایای این نوع سینک ها ضد خش بودن و ضد لک بودن آنهاست. در واقع وقتی سنگ گرانیت با مواد کامپوزیت ترکیب می شود، منافذ آن بسته شده و سطحی صاف و یکدست به خود می گیرد. بنابراین سطح این نوع سینک ها علاوه بر ویژگی های مقاومتی خود سنگ، مقاومتی مثال زدنی در برابر خراش و لکه خواهد داشت!

 

سینک گرانیتی خوبه؟

 

معایب سینک گرانیتی

1. بسیار بزرگ، حجیم و سنگین

یکی از معایب سینک ظرفشویی گرانیت وزن سنگین آن است و برای نصب آن ها باید از نصاب های حرفه ای کمک بگیریم تا در قرار دادن آن ها دقت لازم به عمل آید. به همین دلیل هزینه نصب آنها نسبت به سایر سینک ها بیشتر است.

 

2. احتمال ترک خوردگی

همانطور که در مزایای این دسته از سینک ها گفتیم، با توجه به درصد مواد کامپوزیتی که با گرانیت ترکیب می شوند، این محصول بسیار مقاوم است. اما باید در نظر داشته باشیم که این قدرت 100% نیست و به دلیل اینکه بیشتر مواد تشکیل دهنده این محصولات گرانیتی است، احتمال ترک و شکنندگی در آنها باقی خواهد ماند!

 

 

3. احتمال تغییر رنگ
از دیگر معایب و مشکلات سینک گرانیتی این است که احتمال تغییر رنگ در این دسته از سینک ها وجود دارد; به خصوص این احتمال در سینک های رنگ روشن بیشتر است. در واقع یکی از معایب سینک گرانیتی سفید این است که با استفاده نادرست در معرض تغییر رنگ قرار می گیرد. اگر هنگام تمیز کردن آن از مواد شوینده شیمیایی و اسیدی با غلظت بالا استفاده کنیم، احتمال تغییر رنگ یا لکه بر روی آن افزایش می یابد. 

نکته: برای از بین لکه های ناشی از زرد شدن سینک گرانیتی می توانید ترکیب یک پیمانه آب و سرکه را بر روی لکه ها اسپری کرده و بعد از 15 دقیقه سینک را آبکشی کنید.

 

4. نصب شیرآلات
برخی از سینک های گرانیتی جایی برای نصب شیر آب ندارند و معمولاً باید سینک را سوراخ کنید. که سوراخ کردن سینک در صورتی که به درستی انجام نشود منجر به لب پر شدن آن می شود. پس پیشنهاد می کنیم که اگر با این مشکل مواجه شدید، شیرآلات را روی کابینت نصب کنید یا با پیچ گوشتی با دقت سطح بالایی سینک را سوراخ کنید. لازم به ذکر است که به هیچ عنوان زیر سینک را سوراخ نکنید.

 

5. سختی شدید
سینک های دیگر مانند سینک استیل به سختی سینک های گرانیتی نیستند. سینک های گرانیتی به دلیل سختی احتمال شکستن ظروف شما به خصوص ظروف چینی را افزایش می دهند.

 

6. قیمت بالا

قیمت سینک های گرانیتی نسبت به استیل خیلی بیشتر است که این خود یکی از دیگر از معایب سینک گرانیتی محسوب می شود. با این وجود این محصولات به دلیل ویژگی های منحصربه فردی مانند آنتی باکتریال بودن و تمیز کردن بدون استرس و راحت، ارزش سرمایه گذاری را دارند.

 

 

7. تعمیر و نگهداری همیشگی

این نوع سینک ها برای عملکرد بهتر و زیبایی طولانی مدت سینک های گرانیتی به آب بندی سالانه نیاز دارند.

 

نظرات در مورد سینک گرانیتی

 

نظرات در مورد سینک گرانیتی

سینک های گرانیتی نسل جدید سینک های آشپزخانه هستند که علاوه بر کارایی بالا، با ظاهری بسیار شیک و مدرن ، تمام نیازهای شما را برآورده کرده و انتخابی هوشمندانه هستند. اما نظرات در مورد سینک گرانیتی متفاوت است و نمی توانیم صد در صد بگوییم که سینک گرانیتی خوبه یا نه؟ کاربری می گوید نخرید مدام لکه میزند و جاش زرد میشه؟ دیگری نظری مثبت دارد و می گوید من چند ساله دارم و واقعا راضی هستم و تا حالا با آن ظرف نشکستم. کاربردیگری می گوید برای شهرهای شمالی که رطوبت بالا است انتخاب خوبی می باشد. البته نظرات در مورد سینک گرانیتی مشکی کمی متفاوت تره! برخی از کاربران سینک گرانیتی مشکی را پیشنهاد می دهند. زیرا سینک گرانیتی مشکی قابلیت ست شدن بیشتری با لوازم آشپزخانه همچون اجاق گاز و هود آشپزخانه دارد و تاثیر رنگ موادی غذایی، زردچوبه، رب گوجه فرنگی و … بر روی سینک به شدت کمتر می باشد.

 

 

نتیجه گیری

دوام و مقاومت بسیار زیاد سینک های گرانیتی در برابر ضربه و حرارت، یکی از دلایل بسیار مهمی است که استقبال بالای مصرف‌کنندگان از این سینک‌ها را به دنبال داشته و آن‌ها را به یکی از پرفروش‌ترین سینک های آشپزخانه در چند سال اخیر تبدیل کرده است. آنها ظاهری بسیار زیبا دارند که با بیشتر دیزاین‌ها و چیدمان‌های داخلی هماهنگی و تناسب دارند. با این حال معایبی نیز مانند قیمت بالا و احتمال تغییر رنگ و ترک خوردگی نیز دارند. اگر برای خرید هنوز تردید دارید بهتر است انتظارات و نیاز خود را در اولویت قرار بدهید و با توجه به مزایا و معایب ذکر شده و بررسی آنها یک تصمیم و هوشمندانه و رضایت بخش داشته باشید.

نظرات (0 نظر)

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد و ایمیل و موبایل الزامی نیست.



نام و نظر خود را وارد کنید
نظر شما با موفقیت ارسال شد